glohw_lifestyle_coaching

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Wat je los kunt boeken

01.

Privé sportsessies 1 uur

Heb jij een duwtje in je rug nodig om te starten met sporten? Of lukt het jou niet om te beginnen, want je weet niet wat je leuk vind en welke oefeningen je kan doen? Of wil je in beweging komen maar liever niet in een groep?

 

Je bent niet de enige!  Veel mensen willen graag in beweging komen, maar vinden sporten in de sportschool niet leuk of weten niet zo goed welke oefeningen zij moeten doen. Daarnaast kan het ervoor zorgen als je niet weet wat je doet dat je vaak snel blessures oploopt! Hierdoor ben je nog verder van je doelen vandaan.

Tijdens deze privé sportsessie laat ik jou op een laagdrempelige kennis maken met ademhalingsoefeningen en bootcamp. Deze sessie vindt buiten plaats en ik zorg voor alle benodigde attributen.

Rekening houdend met jouw niveau en (beperkende) mogelijkheden gaan wij aan de slag om jou (simpele) en korte oefeningen aan te leren en ervoor te zorgen dat je sterker wordt en jouw conditie verbetert.

Wat levert het jou op:

02.

Mindful wandelsessie

Tijdens een Mindful wandelcoachsessie leer ik jou om bewust in het moment te zijn. In deze sessies leer ik jou bewust je zintuigen gebruiken (horen, zien, voelen, ruiken en proeven). Tijdens deze sessie gaan we leuke oefeningen doen waarbij we elke zintuig bewust inzetten. Ik laat je bewust worden van je gedachten en leer je hoe je deze op een liefdevolle manier kan opmerken en niet mee in gesprek hoeft te gaan. Ik laat je leren luisteren naar de signalen van je lichaam en neem je mee in het hier en nu.

 

Wat levert het jou op:

03.

Supermarkt of Koelkastsafari

Tijdens een supermarkt of koelkast safari ga ik samen met jou door je koelkast of de supermarkt. Hierbij laat ik jou zien welke producten er wel of niet gezond zijn en welke gezondere keuzes je kan maken. Ik leer jou om etiketten te lezen en te begrijpen. Welke gezondere alternatieven er zijn en wat nu precies bewerkte- en onbewerkte voeding.

04.

Vitaliteitscheck

Met een vitaliteitscheck maak ik een analyse op verschillende aspecten van jou leefstijl. Ik analyseer de aspecten beweging, voeding, stress en ontspanning. Je ontvangt een rapportage met daarin een cijfer. Je ontvangt een overzicht met punten waarin er mogelijk verbeterstappen gemaakt kunnen worden.

Samen bespreken wij wat jouw hulpvraag is en welke aspecten van jouw leefstijl je graag zou willen verbeteren. Zo kunnen we samen een plan maken waarbij we in kleine stappen ervoor zorgen dat je een duurzame gedragsverandering ervaart en een leefstijl creëert dat volledig past bij jou!

Wat levert het jou op: