glohw_lifestyle_coaching

Mindful Run

Mindful Run/Walk

Ik ben aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’. Ga voor meer informatie of aanmelden naar: www.mindfulrun.nl/locaties/denhaag-kristenvaneijk/

Klinkt dit bekend?

Dan is Mindful Run/Walk precies wat jij nodig hebt!

Tijdens deze cursus ben je lekker in beweging in de natuur! Ik neem je mee naar het prachtige Haagse bos en parken zoals Clingendael en Marlot. Je leert op een leuke en speelse manier hoe jij kan ontspannen en volledig met je aandacht kan zijn in het moment. Doormiddel van leuke activiteiten en diverse ademhalings- en ontspanningsoefeningen krijg jij tools aangereikt die je in je dagelijks leven kan inzetten, zodat je mentaal en fysiek weer volledig in balans komt.

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag mij naar de mogelijkheden!

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen klik dan op de button hieronder en vul het contactformulier in.


– 

Ik wil graag deelnemen aan de 5-weekse Mindful run/walk cursus. (Je kiest zelf of je wil hardlopen of wandelen):
– Zondag 2-9-16-23 en 30 juni van 09:30-11:00 uur Park Marlot Leidsestraatweg 77 in Den Haag

Aanbod

Aanvragen

Vul dit formulier in om het pakket aan te vragen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en ik zorg z.s.m. voor een reactie.

E-mailadres

Telefoonnummer