glohw_lifestyle_coaching

Powerwalk

Powerwalken

Powerwalking, spierversterkende oefeningen en lekker buiten zijn, daarvoor sluit je aan bij de PowerWalk Club! De grootste in Nederland.

 

Powerwalk met Kristen waarbij je op een laagdrempelige en leuke manier in beweging komt buiten in de natuur!

Waarom?
In beweging zijn is belangrijk! om ons lichaam goed te laten werken is het van belang zoveel mogelijk functies van ons lichaam te blijven trainen en onderhouden.

Met PowerWalken doe je dat allemaal en dat op een laagdrempelige manier.

Ieder loopt op zijn of haar eigen tempo mee, de oefeningen zijn eenvoudig en wat een heel mooi pluspunt is, we zijn buiten in beweging. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. En geschikt voor iedere leeftijd!

De voordelen

Programma

Bij afname van een 10 of 20 rittenkaart ontvang je altijd een gratis start- en eindmeting van jouw gewicht, vetpercentage, omvang, spiermassa en vitaliteit.

Tarieven

Prijs losse les: €12,50

Strippenkaart 10 lessen: €85

*1e keer afname €99,- incl. 5 daagse challenge

Strippenkaart 20 lessen €150

*1e keer afname €162,50,- incl. 5 daagse challenge

Proefles

Een proefles is altijd gratis en op aanvraag. Je kunt meelopen op de vaste tijden of even contact opnemen om een afspraak te maken.

Lesdagen en lestijden
Maandag 19.00-20.00 uur

Vrijdag van 09.30 – 10.30 uur

Startlocatie Sportcity Mariahoeve het Kleine Loo 414 Den Haag. (kan wisselend zijn o.a. Haagse Bos, Park Marlot, Clingendael)

Kledingadvies
Makkelijk zittende kleding waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is ook handig, zodat je iets uit of aan kunt trekken. Lekker en comfortabel zittende schoenen, bijvoorbeeld bergschoenen of sportschoenen.

Aanmelden
Vul het formulier hieronder in of stuur een appje naar 06-46725333

Aanbod

Aanvragen

Vul dit formulier in om het pakket aan te vragen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en ik zorg z.s.m. voor een reactie.

E-mailadres

Telefoonnummer