glohw_lifestyle_coaching

Leefstijlcoaching

Coaching 

Holistisch Leefstijlcoaching is gericht op het begeleiden van mensen die gezonder willen leven en zelfbewustzijn willen vergroten.

Het gaat om blijvende gedragsverandering op het gebied van:

Bij GLoHW draait het om:

Levensstijl 

Leefstijl dat past bij jou!

Wat is een gezonde leefstijl?

Een gezonde leefstijl betekent dat je lekker in je vel zit, weet hoe je balans en rust in je leven kunt creëren en hier bewust mee om kunt gaan. Gevolg hiervan is dat je gezondere keuzes maakt, gewicht vermindert en meer energie hebt. Belangrijk is dat je doet waar jij je goed en gelukkig bij voelt!

Het zal misschien niet altijd lukken om die balans te behouden, altijd gezond te eten, continu voldoende te bewegen en iedere dag heel goed in je vel te zitten. Dat is ook helemaal niet erg! Belangrijk is dat je bewust bent van wat er binnen in jou gebeurd en hoe jij je voelt.  

Holistische benadering

Een holistische benadering gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt. Het geheel is een systeem, en in een systeem is alles met elkaar verbonden. Vanuit een holistische benadering kan ik je helpen om handvaten te krijgen, zodat je weet wat je kan doen om de balans tussen jouw hoofd, hart en buik weer terug te krijgen.

Ik kijk niet alleen naar één aspect, omdat jouw lichaam, gedachten, energie, gevoelens en emoties met elkaar verbonden zijn. Wanneer jij bijvoorbeeld wilt afvallen kijk ik naast je voedings- en bewegingspatroon ook naar de reden waarom je meer wilt eten dan je nodig heb. Eet jij uit emotie of verveling? Wat zijn jouw gedachten hierbij en wat doet dat met jouw gevoelens en emoties?

Ervaar je veel stress, dan bekijk ik ook hoe je kan ontspannen en hoe ga je slaapt. Welke signalen herken jij in jouw lichaam en hoe ga je hiermee om? 

Waar beginnen?

Alles begint bij jezelf. Vind jij jezelf belangrijk genoeg? Kan jij jezelf volledig accepteren om wie je bent? Dat is naar mijn mening de sleutel voor een gezonde leefstijl.

Aandacht geven aan hoe jij je voelt en wat er in jou gebeurd. Hierdoor ga je begrijpen waarom je bepaalde keuzes wel of niet maakt en welke invloed dat heeft op jouw lichamelijke en mentale gezondheid. 

Mijn doel is om jouw zelfkennis te vergroten en meer zelfbewustzijn te creëren. Ik leer jou ontdekken en ervaren wie jouw authentieke zelf is. Ik ga je helpen stil te staan bij het feit waarom bepaalde klachten vertoond worden. Hierdoor wordt de kern van jouw klachten aangepakt en leer jij op basis van eigen inzicht zelf keuzes te maken die passen bij jou

Sabrina B.
Read More
Ik kan altijd heel goed praten met Kristen. Maar zij kan ook heel goed luisteren en blijft luisteren tot dat je zelf bij je eigen waarheid komt. Bedankt Kristen.
Siona
Read More
Kristen heeft mij open ontvangen. We zijn samen gaan kijken naar doelen en mijn gewicht, spiermassa en vetpercentage. Ze neemt de tijd voor me, check hoe het gaat tussen de afspraken door en richt zich echt op mijn proces. Ik ben haar nu al erg dankbaar want ik ben al 7 kilo en 10 cm kwijt, jeey!!! Ze is erg enthousiast in wat ze doet en dat vind ik leuk, dat helpt mij. Ik ben niet zo sportief als zij, maar dat is oke, haha, we kijken naar wat bij mij past. Ik ben erg blij met haar als coach!!!
Previous
Next