glohw_lifestyle_coaching

Privé Sportsessie

20230907_200016
IMG_0301-1536x1025
20230907_193526
IMG_0081-1536x1025

Diensten

Jou helpen doen we samen!

Heb jij een duwtje in je rug nodig om te starten met sporten? Of lukt het jou niet om te beginnen, want je weet niet wat je leuk vindt en welke oefeningen je kunt doen? Of wil je in beweging komen maar liever niet in een groep? 

Je bent niet de enige! Veel mensen willen graag in beweging komen, maar vinden sporten in de sportschool niet leuk of weten niet zo goed welke oefeningen zij moeten doen. Daarnaast kan het ervoor zorgen als je niet weet wat je doet dat je vaak snel blessures oploopt! Hierdoor ben je nog verder van je doelen vandaan.

Tijdens deze privé sportsessie laat ik jou op een laagdrempelige kennis maken met ademhalingsoefeningen en bootcamp. Deze sessie vindt buiten plaats en ik zorg voor alle benodigde attributen.

Rekening houdend met jouw niveau en (beperkende) mogelijkheden gaan wij aan de slag om jou (simpele) en korte oefeningen aan te leren en ervoor te zorgen dat je sterker wordt en jouw conditie verbetert.

Stapsgewijs

Waarom heb jij dit nodig?

Wat levert het op:

Aanbod

Aanvragen

Vul dit formulier in om het pakket aan te vragen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en ik zorg z.s.m. voor een reactie.

E-mailadres

Telefoonnummer